Dan Andersen

Senioringeniør - Partner

Dan Andersen har opnået 20 års erfaring med vej- og anlægsopgaver og har været projekt og byggeleder ved gennemførelsen af mere end 130 vej- og anlægsprojekter i Danmark.

Dan har opnået stor erfaring i gennemførelse af vej- og anlægsprojekter i stærkt trafikerede byområder og er specialist i udarbejdelse af anlægsoverslag og tidsplaner for gennemførelsen af vej- og kloakprojekter.

Dan har stor erfaring med ombygning af veje i byområder. Denne erfaring stammer bl.a. fra ombygning af Istedgade i København, Lyngby Hovedgade, Adelgade i Præstø, Østergade (gågaden) i Helsinge.

Dan er særdeles erfaren med kontraktforhandlinger/kontraheringer med bygherrer og entreprenører, og i særdeleshed med økonomiforhandlinger med entreprenører.

Igennem kurset som Arbejdsmiljøkoordinator, sin rolle som virksomhedsleder samt projekt- og byggeleder har Dan opnået stor teoretisk og praktisk erfaring med konflikthåndtering. Dan er derfor ekstra opmærksom på, at opdage konflikten i tide, søge at afgrænse konflikten og løse konflikten gennem mægling/forhandling og ved at holde sig til fakta.

Dan er uddannet Arbejdsmiljøkoordinator/sikkerhedskoordinator og har gennemført kurset ”Vejen som arbejdsplads trin I og trin II”.

Firmainfo

Rådgivende Ingeniørfirma

Andersen & Grønlund ApS

Vænget 2

4130 Viby Sjælland

CVR: 26192625

Kontaktinfo

Tlf.: 46 14 13 50

E-mail: info@ag-aps.dk

li-logo

Rådgivende Ingeniørfirma Andersen

Vænget 2, 4130 Viby Sjælland